Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az új EU reformszerződés életb
  2007-06-27 20:06:39, szerda
 
  Az új EU reformszerződés életbe lépése után Magyarországnak biztosítania kell a homoszexuálisok házassághoz való jogát
2007-06-27. 13:20:59


Az EU brüsszeli központja: új Szodoma

Az ÚDK szerint el kell utasítani az új EU "reformszerződést", mert az, az eddigi utat, a Szodoma Európa építését viszi tovább.
A június 21-22-i, brüsszeli csúcson az állam és kormányfők abban állapodtak meg, hogy a korábbi - a franciák és hollandok által népszavazáson elutasított - alkotmánytervezet megfogalmazásait megváltoztatják, de annak tartalmát nem. Az elkövetkező hónapokban véglegesítik a szerződés szövegét, a Fidesz már előre jelezte, meg fogja szavazni. Arra kérjük, a Fideszt, és a jó érzésû MSZP-és képviselőket, változtassák meg álláspontjukat és utasítsák el az új EU "reformszerződést".

Az új, alkotmánypótló szerződés - az eddig ismert hírek szerint - ugyanis megtartja azt az eddigi irányvonalat, miszerint:
- Az alapelvekből kizárja a kereszténység eszméjét, még Európa keresztény múltjára sem hivatkozik.

- Ugyanakkor változtatás nélkül fogadja el az elbukott alkotmány részét képező "Alapvető Jogok Chartáját" Ezen charta szerint alapvető jog, pl. a homoszexuálisok házassága (burkolt megfogalmazásban palástolva). Mivel az EU joga a magyar alkot-mány szerint is elsőbbséget élvez a nemzeti joggal szemben ezért Magyarországnak kötelező lesz biztosítania a homoszexuálisok házassághoz való jogát.

- Az "Alapvető Jogok Chartája" az uniós jogban - a politikai elvárások után - először tiltja a halálbüntetést (igaz ezt is burkolt fogalmazással teszi).
- Az eddigi konszenzusos döntéshozatalt - a kvázi kormányként mûködő Miniszterek Tanácsában - többségi döntéshozatali eljárás váltja föl (tíz év múlva). A 27 fős Miniszterek Tanácsa létszámát 17-re csökkentik, rotáció fogja eldönteni, kik nem lesznek meghatározott ideig a tagjai. Miután az uniós jog eddig is elsőbbséget élvezett a nemzeti jogokkal szemben, ezután a Miniszterek Tanácsának döntéshozatali rendje formálisan és teljesen megszünteti az eddig is csak látszólagos szuverenitást.

Az Európai Unió szodomikus vonásának tekintjük, hogy az "Alapvető Jogok Chartája" egyenlő értékûnek tekinti az életet továbbvivő heteroszexuális párkapcsolatot az életet tovább nem vivő homoszexuális párkapcsolattal. Szerintünk, ahol, a homoszexualitásnak kultusza van (Szodoma, Római Birodalom, USA és az Európai Unió egyes részei), ott a heteroszexualitás is elsősorban öncél és nem két embert a gyermekek nevelésére is összekötő kapocs.

A liberális demokráciák által támogatott szex- és a pornóipar nincs tekintettel a gyermekek jogaira, nincs tekintettel a gyermekek egészséges erkölcsi fejlődéshez való jogára. Az Európai Unió jogrendje nem védi meg a gyermekeket, nem védi meg a családot, viszont támogatja a pornó- és szex iparnak (Internet, televíziók stb.) azon jogát, hogy üzleti érdekeik mentén "vizuális erőszakot" tegyenek a gyermekeken.

Ezek a szodomikus agresszív jelenségek, mint lakmuszpapír jelzik előre a társadalmak pusztulását. Ami Szodomában kénköves eső volt, az Európai Unióban a keresztény civilizáció demográfiai hanyatlása. Az a civilizáció hanyatlik, amely felemelte Európát.
Az ÚDK szerint a szex- és a pornóipart a dohányreklámok szintjére kellene korlátozni.

Mivel az új EU reformszerződésről - a kudarcokat elkerülendő - sehol sem fognak népszavazást tartani, arra kérjük a Fideszt és a KDNP-t, és a jó érzésû MSZP-seket is, hogy utasítsák el, a bukott EU alkotmány újrafogalmazását.

Forrás: http://www.udk.hu/index.php?subaction=showfull&id=1182929829&archive=& ;start_from=&ucat=1,48&
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megfogalmazásait, megfogalmazásban, újrafogalmazását, reformszerződést, magyarországnak, párkapcsolattal, reformszerződés, homoszexuálisok, megváltoztatják, heteroszexuális, párkapcsolatot, alkotmánypótló, döntéshozatalt, döntéshozatali, dohányreklámok, halálbüntetést, álláspontjukat, kereszténység, meghatározott, népszavazáson, fogalmazással, szuverenitást, homoszexuális, alapelvekből, véglegesítik, lakmuszpapír, konszenzusos, népszavazást, biztosítania, változtassák, képviselőket, irányvonalat, elutasított, változtatás, elsőbbséget, fejlődéshez, homoszexuálisok házassághoz, eddigi utat, június 21-22-i, elkövetkező hónapokban, szerződés szövegét, eddig ismert, eddigi irányvonalat, alapelvekből kizárja, kereszténység eszméjét, elbukott alkotmány, homoszexuálisok házassága, magyar alkot-mány, nemzeti joggal, uniós jogban, politikai elvárások, eddigi konszenzusos, Szodoma Európa, Alapvető Jogok Chartáját, Alapvető Jogok Chartája, Miniszterek Tanácsában, Miniszterek Tanácsa, Miniszterek Tanácsának, Európai Unió, Római Birodalom, Európai Unióban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  A Gömb  Ez a jó az alvásban.  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  Kellemes esti időtöltést  Búzaszentelés  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  A fenyő nem szép fa, (...)  próbáljuk ki az őszinteséget  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Messziről jött ember  A fák lelke  Vannak arcok  Két ember becsülete  Becsüld meg azt amid van,...  György napra  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Maradék idő  Környezetvédelem  Facebookon kaptam Krisztinától  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Két tekintet van  Az elfogadásnak...  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Alvó cica  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  próbáljuk ki az őszinteséget  A végzet az  A világnak égető szüksége van ...  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Próbálkozni kell ahhoz,  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Emberként automatikusan értéke...  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  A fák lelke  Ázzal aki csak szép  Becsüld meg azt amid van,...  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  A Gömb  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Muratáj  Az idő elsodorja létezésünk  S a dalok tanulsága 
Bejegyzés Címkék
homoszexuálisok házassághoz, eddigi utat, június 21-22-i, elkövetkező hónapokban, szerződés szövegét, eddig ismert, eddigi irányvonalat, alapelvekből kizárja, kereszténység eszméjét, elbukott alkotmány, homoszexuálisok házassága, magyar alkot-mány, nemzeti joggal, uniós jogban, politikai elvárások, eddigi konszenzusos, kvázi kormányként, nemzeti jogokkal, életet továbbvivő, életet tovább, gyermekek nevelésére, liberális demokráciák, pornóipar nincs, gyermekek jogaira, gyermekek egészséges, szodomikus agresszív, társadalmak pusztulását, keresztény civilizáció, dohányreklámok szintjére, kudarcokat elkerülendő, megfogalmazásait, megfogalmazásban, újrafogalmazását, reformszerződést, magyarországnak, párkapcsolattal, reformszerződés, homoszexuálisok, megváltoztatják, heteroszexuális, párkapcsolatot, alkotmánypótló, döntéshozatalt, döntéshozatali, dohányreklámok, halálbüntetést, álláspontjukat, kereszténység, meghatározott, népszavazáson, fogalmazással, szuverenitást, homoszexuális, alapelvekből, véglegesítik, lakmuszpapír, konszenzusos, népszavazást, biztosítania, változtassák, képviselőket, irányvonalat, elutasított, változtatás, elsőbbséget, fejlődéshez, miniszterek, megszünteti, demokráciák, elkövetkező, tekintettel, elkerülendő, látszólagos, gyermekeket, házassághoz, kormányként, pusztulását, gyermekeken, civilizáció, demográfiai, társadalmak, jelenségek, támogatott, formálisan, keresztény, szodomikus, hanyatlása, elsősorban, nevelésére, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.